
Przerwy kawowe podczas spotkań, konferencji, szkoleń
na słodko:
- tace ciastek kruchych
- tace ciast
- tace ciast i ciasteczek
- tace bułeczek drożdżowych i pączków
- tace wykwintnych babeczek na słodko
- tace ciasteczek ręcznie robionych
- puddingi i desery w pucharkach
- mini desery z mascarpone z owocami
owocowo:
- owocowe sałatki
- platery owoców krojonych
- misy owoców mytych i polerowanych
- kosze z owocami
napoje na zimno:
- zdrowe soki - soczki jednodniowe owocowe i warzywne, pełen zakres smakowy,
butelki 0,2l, lub rozlewane w dzbankach
- soki
- napoje niegazowane
- napoje gazowane
- woda gazowana i niegazowana
- woda z miętą i cytryną serwowana w dzbankach
napoje na gorąco:
- kawa Nescafe i Jacobs
- herbata serwowana w warnikach:
- czarna
- zielona
- owocowa
- earlgray
- wybór herbat: Dilmah, Lipton i Basilur
- dodatki:
śmietanka do kawy,
mleczko, cukier, słodzik, miód, cytryna
szczególnie polecane
ciepłe bułeczki z farszami na słodko i na ostro, dostarczane na ustaloną godzinę na drewnianych deskach:
- słodkie
- z czekoladą
- z jabłkiem
- z żurawiną
- z kiwi
- na ostro
- ze szpinakiem
- z pieczarkami
- łososiem pieczonym
- paprykowe
- z suszonymi pomidorami i fetą
|
|